Привабити чоловіка часто може бути легко для жінки, а ось вибудовувати з ним щасливі і довгострокові відносини — це вже складніше. Читай в матеріалі Clutch про те, від яких жінок ніколи не йдуть.

1. Виховання почуттів

Проявляйте ніжність, навіть якщо чоловік не відповідає тим же – він все одно зауважує ваше ставлення до нього. Дуже багато жінок страждають від недобору уваги з боку чоловіка. І коли в родині з'являється дитина, повністю переходять на неї. Не допускайте цієї серйозної помилки. Так, чоловіки більш грубі від природи. Так, найчастіше вони не вміють, соромляться бути ласкавими.

2. Скажіть "ні" тяжкості і негативу

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Слідкуйте за своєю зовнішністю і, насамперед, за емоційним і фізичним здоров'ям. Якщо ви постійно втомлені, озлоблені, маєте поганий колір обличчя, хворе волосся, нежіноча хода вам забезпечені.

Якщо ви "розряжаєтесь" у сімейних скандалах, то це обов'язково даcnm збій шлунку, серцю. Тому стежте за собою, не давайте волі негативним емоціям. І знаходите час і гроші, щоб підтримувати свої життєві сили.

3. Милий, я так тебе чекала…

"Любий, я тебе так довго чекала, тому що мені не під силу це зробити". Звичайно, він вибачиться і виконає ваше прохання, незважаючи на втому. А якщо ви у порога закатуєте істерику: "Вічно ти приходиш пізно і мені доводиться все робити самій", – то це викликає роздратування, гидливість, злість у відповідь. Він грубить вам, або розвертається і йде. Ви вважаєте, що він байдужий егоїст. Нічого подібного. Він образився вже на те, як ви зустріли його.

4. Я відповідаю за все!

Ніколи не ставте себе в позицію сильної, за все відповідальної — це загибель для сім'ї, і для вас.
Спочатку він буде противитися, потім він це сприйме, а потім ви вже не будете для нього жінкою. Жінка приваблива для чоловіка як супутниця життя, за яку він відповідає. Залиште йому цю чоловічу роль, не вибивайте у нього ґрунт з-під ніг. І потім, всі подружні спори можна якось залагодити, можна про щось домовитися, особливо, якщо ви постараєтеся і проявите ніжність, такт.

5. Кому можна пручатися

Впертість здатна зіпсувати в подружніх відносинах багато. Запальний і впертий чоловік — дуже часто зустрічається і дуже важкий варіант. І обходити його треба з тилу – безпосередньо нічого не вийде. Треба завжди використовувати в складних ситуаціях такі висловлювання: "ти абсолютно правий, але, може бути, зробимо трішки інакше", "я пам'ятаю, ти говорив те-то і те-то, я теж так думаю". Коли з чоловіком думаєте в унісон, це його розм'якшує. Коли говорите: "ні, я зроблю по-іншому" – це озлоблює його.

Нагадаємо, не Бред Пітт і не чоловік: дослідження показало, про кого фантазують жінки.
Як повідомляв Знай.ua богиня в ліжку: 4 книги про це, які варто прочитати кожній.
Також Знай.ua пишучи, пристрасть в крові: ці 10 націй знають все про романтику і любові.