Ті, хто одного разу побували в Києві ніколи не забудуть краси і особливості цього міста.


Його пам'ятки також оцінили професійні фотографи і поціновувачі.


Так, на їхню думку, Київ зайняв 15-й рядок у рейтингу найбільш фотографованих міст світу за версією одного із світових лідерів в стокової фотографії Dreamstime. Як передає УНН, про це стало відомо з повідомлення видання Travel pulse.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


У виданні також додали: "В Європі Київ є ще однією популярною зупинкою для фотографів. Річка Дніпро та місцями найвидатніша архітектура роблять українську столицю винятковим місцем".
Цікаво, що найпопулярнішим місцем для фотографів за версією Dreamstime став Нью-Йорк, на другому місці - Москва, третім в рейтингу став Лондон.


Крім того, в список найбільш фотографованих потрапили Бангкок, Париж, Рим, Лос-Анджелес, Венеція, Гонконг, Стамбул, Барселона, Прага, Пекін і Сінгапур.

До слова, ведучий популярної програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров дав кілька порад початківцям мандрівникам.

В інтерв'ю він рекомендує туристам користуватися лоукостами, а квитки на літак купувати за півроку чи навіть за рік до поїздки, щоб заощадити гроші.

"Я всім рекомендую максимально відчувати на собі безвіз... Купуйте (квитки) в будь-яку країну нехай навіть на пару днів, на вихідні. В цілях економії, знімайте не готель, а кімнату в квартирі, і ви отримаєте особливий кайф, тому що господар квартири зможе розповісти багато цікавого, підкаже, як куди піти, що подивитися. Так ви отримаєте максимум емоцій", – розповів телеведучий в інтерв'ю Обозревателю.

Також Дмитро Комаров радить відвідати Індію.

Якщо говорити про екзотику, мій найдешевший варіант її побачити – це поїхати в Індію. Ці враження не забудуться ніколи — це я вам гарантую. Це оптимальний вибір і для мільйонерів, і для тих, хто хоче подорожувати практично безкоштовно

, – додав він.

Нагадаємо, у селищі Заозерне поблизу Євпаторії (окупований Російською Федерацією Крим) не спостерігається наплив туристів, незважаючи на теплу та сонячну погоду.

Як повідомляв Znaj.ua, український МЗС попросив відоме німецьке видання Deutsche Welle виправити редакційний матеріал, в якому російська агресія на Донбасі названа "громадянською війною".

Також Znaj.ua писав про те, що біля узбережжя турецької провінції Анталья, яка є популярним курортним місцем, затонуло судно з мігрантами.