Щоб м'язи були рельєфними, одних тренувань не достатньо. Важливо те, чим ти харчуєшся, адже їжа бере безпосередню участь у формуванні м'язового корсета. Дізнайся з цієї збірки Clutch про кращі продукти для набору м'язової маси.

Сочевиця

Якщо раніше ти не звертала уваги на бобові, а зараз прийняла рішення ввести їх у свій раціон, то почни саме з сочевиці. Крім великої концентрації білка у цій рослині величезна кількість корисних властивостей. При заняттях фізичною активністю сочевиця зобов'язана бути в твоєму меню, з нею рельєфність м'язів більш досяжна.

Жирна риба

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тваринний білок риби не такий алергенний, як з птаха. Жирні сорти особливо корисні для збалансованого харчування. Ідеальна кількість прийомів риби в тиждень 2-3 рази. В інші дні вводіть інші білкові продукти.

Кіноа

Кіноа ще мало відома рослина для багатьох. Якщо ти ще не пробувала приготувати кашу з кіноа, обов'язково заповни цей пробіл. У крупі дуже багато білка і він легко сприймається організмом. Для людини, що займається спортом — такий продукт просто незамінний.

Біла гречка

Відміну білої гречки від коричневої в тому, що по суті, темна крупа це смажений, пропарений продукт, а світла — сира. На її основі можна робити післятренувальні білкові коктейлі, які значно корисніші від молочних.

Червоний рис

Один із сортів рису, який не додасть зайвого жиру на тілі, а навпаки допоможе сформувати якісну м'язову масу. Крім того, нешліфований продукт благотворно впливає на серцево-судинну систему і сприяє очищенню організму.

Продуктова корзина з продуктів насичених білками дуже різноманітна. Ти можеш сміливо комбінувати різні види бобових з іншими рослинами, при цьому додавати різні овочі, в першу чергу листові, наприклад, шпинат.

Нагадаємо, мінус 20: культова американська співачка поділилася зі світом своєю дієтою.

Як повідомляв Знай.ua, корисно для здоров'я гаманця: як займатися спортом на свіжому повітрі.

Також Знай.ua писав, худніть з оргазмом: названо найбільш енерговитратні пози в ліжку.