Гороскоп на 13 вересня Овен

Ви сьогодні, як слон, якому потрапила колючка в ногу, будете рвати і метати. Звичайно, ви не захочете нашкодити іншим, але їм краще від вас сховатися.

Гороскоп на 13 вересня Телець

Сьогодні всі будуть вам заздрити, навіть ті, хто раніше був предметом вашої заздрості. А ви можете так і не дізнатися, що ж людям так сильно сподобалося в вас.

Гороскоп на 13 вересня Близнюки

Близнюки сьогодні вирішили стати першовідкривачами і відправитися туди, де ще не ступала нога людини. Саме тут вони й поставлять свій відбиток.

Гороскоп на 13 вересня Рак

Зробіть вигляд, ніби нічого важливого не робите, а щоб ніхто не дізнався, і правда робіть щось менш важливе, тільки для себе. І поменше базікайте, вас оточили зацікавлені вуха.

Гороскоп на 13 вересня Лев

Не потрібно включати свій левиний рик. Підвищення тону голосу не сприяє підвищенню вашої позиції в очах того, на кого ви намагаєтеся накричати.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Гороскоп на 13 вересня Діва

Хоча вам пролягає ще довгий шлях, щоб прийняти вірне рішення, але ви вибрали правильний напрямок. Але не довіряйте тому, що здається очевидним.

Гороскоп на 13 вересня Терези

Сьогодні ви - вільний птах, якого не тримають ні зобов'язання, ні справи. Насолоджуйтесь польотом.

Гороскоп на 13 вересня Скорпіон

Вам потрібно терміново перестати довіряти першому враженню. Так, воно яскраве, але часто оманливе. Хіба що ви закохалися з першого погляду.

Гороскоп на 13 вересня Стрілець

Якщо вам вдасться створити власну вечірку або ви будете просто запрошеним гостем, в будь-якому випадку вас чекає успіх. Можете подарувати собі медальку «Душа компанії».

Гороскоп на 13 вересня Козеріг

Сьогодні ви і всі навколишні будуть відчувати, що тільки ви розумієте, що тут діється. Швидше за все так воно і буде.

Гороскоп на 13 вересня Водолій

Сьогодні ви захочете відкусити більше, ніж зможете не те що проковтнути, а навіть прожувати. Мабуть, вам слід стримати свій апетит.

Гороскоп на 13 вересня Риби

Постарайтеся зробити так, щоб сьогодні ніхто не смикав вас по дрібницях і навіть не ставив питання. Якщо потрібно - виженіть всіх з дому. Можливо результатом виконаної роботи ви будете пишається все життя.