Телеведуча та учасниця шоу "Танці з зірками" Леся Никитюк опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, який дуже смішно підписала.

Про це зазначають ЗМІ.

Варто відзначити, що під час минулого прямого ефіру популярного шоу між Владом Ямою та учасницею Лесею Никитюк спалахнув справжній скандал, через коментар судді телешоу.

Никитюк у свою чергу не втрималась та відповіла у властивій для себе манері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Добре, Леся, з "горішками" все добре, але стопи ... Ось стоїш класно, коли починаєш танцювати - не бий мене, мама, мокрими трусами, закривати потрібно стопи, коліна закривати, ноги закривати ... ". Не дослухавши, Леся перебила його словами: "Рот потрібно закривати".

"Сьогодні танцюю за всіх високих дівчат, яких називали" сходами ". І всіх тих, кого мама била" мокрими трусами "... І ще одне - полюбите себе і ніколи НЕ комплексуйте. P.S. Сьогодні будемо танцювати квікстеп!", - повідомила Леся.

Крім того варто відзначити, що танцюрист і хореограф, один із членів журі популярного проекту "Танці з зірками" Влад Яма висловився з приводу скандалу з телеведучою і однією з учасниць телешоу Лесею Никитюк. Свої роздуми він написав на сторінці в Instagram.

Танцівник та член журю шоу відзначив, що краній ефір шоу був надто емоційним та скандальним. Крім того він відзначив, що дехто з учасників шоу не стримував своїх надмірних емоцій, що стало великою помилкою.

"Вчорашній ефір був дуже емоційним, і багато хто не стримував себе у висловлюваннях, це було схоже на тенденцію. Лайливий викрик Лесі Никитюк звичайно не можна було не помітити. І насправді, так, я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця. Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень", - написав суддя проекту у публікації.

Він зазначив, що подібні висловлювання не мають місця бути на шоу, і тим більше якщо б це були професійні змагання, то пара була б дискваліфікована в ту ж мить. "У шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки", - сказав Влад Яма.

А також додав, що він не буде вихваляти учасників шоу, лише за те, що вони погодились брати у ньому участь.

"Я на цьому шоу, щоб казати правду, і не тільки вихваляти наших учасників просто за їхню присутність на паркеті. Я за те, щоб оцінювати їхню роботу і прогрес. Успіхів всім!".

Залаштунки 3 прямого ефіру Танців з зірками

Нагадаємо, Полякова вразила заявою про "Танці з зірками".

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Никитюк пояснила своє хамство Владу Ямі.

Також "Знай.ua" писав, що Дорн дав ляпаса глядачам "Танців з зірками", фанати лютують.