До цього Брайан Сінгер займався зйомками “Людей Ікс”, а тепер готовий приступити до роботи над проектом, який називається “Руда Соня”.


Брайан Сінгер збирається зайняти крісло режисера фантастичного бойовика “Руда Соня”. На даний момент режисер займається переговорами з приводу участі в проекті. Стало відомо, що фінансуванням кінострічки займається компанія Millenium.


Слід нагадати, що в кінці 2017 року Fox вигнала Сінгера з посади режисера біографічної картини “Богемська рапсодія”. Студії не сподобалося, що режисера неможливо було застати на знімальному майданчику, через те, що він просто його не відвідував.
Руда Соня вперше була помічена на сторінках коміксів Marvel в 1973 році. Помічником по зйомкам нового фільму стане Аві Лернер, продюсер “Нестримних”.

Аві Лернер

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Раніше Знай.UA публікував в честь дня народження Богдана Ступки перелік найкращих фільмів за участю актора. Нагадаємо, український актор-легенда пішов з життя шість років тому. 27 серпня Богдану Ступці виповнилося б 77 років. На рахунку улюбленого актора українців понад 100 ролей у кіно, а також більше 50 – на сцені театрів. Актору видано безліч нагород. Помер Ступка 22 липня 2012 року у віці 70 років. Причиною став рак кісток, яким страждав чоловік упродовж останніх років життя, і перенесена операція на серці, яка послабила життєво важливий орган.


Також Знай.UA писав про те, що Володимир Кличко вирішив продати свою картину на благодійному аукціоні. Зазначається, що акцію створено спільно з фондом італійського оперного співака Андреа Бачеллі і фондом Кличка. Про те, що свій твір український боксер віддав на аукціон, гроші з якого будуть віддані малозабезпеченим, чоловік написав у своєму мікроблозі в Твіттер. На фото він і Бачеллі, а також слова подяки за проведений вечір у тексті.


Також стало відомо про найбільший міф про Ван Гога, який вдалося розвінчати .Як зазначається, відомий художник за життя продав лише одну свою картину. Однак, це неправда. Продажем картин займався його брат Теодор, таким чином, бізнес з продажу творів мистецтва був налагоджений досить непогано.