Незабаром на екранах з'явиться шостий сезон "Карткового будиночка", який повинен стати заключним. На платформі Netflix легендарний серіал буде доступний з 2 листопада. А поки що світ побачив трейлер, в якому немає Кевіна Спейсі.

Як відомо з тизера, в новому сезоні героїня Робін Райт Клер Андервуд стає президентом США. Попердній протагоніст, герой Кевіна Спейсі Френк Андервуд, за сюжетом, загинув.

Помічники Клер не задоволені її вчинками на посаді глави держави. А президент Росії Віктор Петров (який підозріло схожий на Путіна) зазначає, що вона веде себе, як гангстер. Також у тизері показується, як розбивається вікно в машині Клер.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що керівництво компанії Netflix винесло на розгляд варіант повернення серіалу "Картковий будиночок" на екрани без участі актора Кевіна Спейсі. Причина - звинувачення у сексуальних домаганнях.

Про це розповідає Variety.

Продюсери "Карткового будиночка" розглядають кілька варіантів повернення серіалу на екрани. Як відомо, зйомки проекту заморозили на тлі скандалу навколо Кевіна Спейсі, який грав у шоу головну роль.

За словами інсайдерів, один з обговорюваних сценаріїв розвитку серіалу полягає в тому, щоб вбити персонажа Спейсі, Френка Андервуда, і сконцентрувати увагу заключного шостого сезону на його дружині Клер, яку відіграє Робін Райт.

Крім того, колишній зять короля Норвегії Арі Бен розповів, як до нього домагався скандальний актор Кевін Спейсі.

Про це він розповів в ефірі норвезької радіостанції P4.

За словами члена королівської сім'ї, це сталося на прийомі після концерту премії на честь присудження Нобелівської премії миру 2007 року. Тоді американський актор проводив прийом після концерту на честь присудження Нобелівської премії миру.

Нагадаємо, вийшов перший фільм Кевіном Спейсі після звинувачень актора в сексуальних домаганнях. Стрічка провалилася в прокаті.

Раніше Знай.ua повідомляв, автори сьомого сезону серіалу "Картковий будиночок" опублікували анонс, на якому Кремль залитий кров'ю.

Також Знай.ua писав, Гай Пірс поскаржився, що під час роботи над фільмом "Секрети Лос-Анджелеса" в 1997 році особисто зіткнувся з розпусним актором Кевіном Спейсі.