Скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка активно гастролює та виступає у Росії, опублікувала відео зі своєї донькою, проте не очікувала подібного повороту.

Відповідна відеозапис опублікована в Instagram зірки.

"Хто найкращий з людей. У кого день народження. У улюбленої матусі моєї. Прийми ж ці привітання", - прочитав вірш дитина.

Так, відразу ж після опублікування відео прихильники Лорак почали розмірковувати про зовнішній вигляд її доньки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Більшість з фанатів акцентували увагу на густих та великих бровах доньки співачки.

"Фу! Мавпа страшна!", "Дівчинка вся в батька", "Не пощастило дитині із зовнішністю", "Брови у неї жах!", "Страшна вийшла".

Разом з тим варто відзначити, що 27 вересня українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час збирає натовп шанувальників у Росії, відзначила ювілей - їх 40. З цієї нагоди вона отримала чимало публічних привітань, у тому числі від популярних українських артитсів, які не посоромились зізнатись у любові до неї на всю країну. Так на сторінках в Instagram зявились безліч фото та відеопривітань Ані Лорак з 40-річчям від різних колег по цеху.

Серед великої кількості зірок опинились і українські, серед яких були Потап та Настя Каменських.

"Ти розбила моє серце, Ані Лорак!" — співає в камеру продюсер. А Каменських додає: "Ми тебе дуже-дуже любимо! З днем ​​народження!"

Крім них, на ролику також видно співака Алексєєва, співачку Полінц Гагаріну, українську гімнастку та куму співачки Лілію Подкопаєву, яка говорить, що "чекає кожної зустрічі з Лорак", співака Сергія Лазарєва, який побажав щастя в особистому житті та більше творінь, а також співачку Валерію, "короля російської естради" Філліпа Кіркорова, який стверджує, "що ближчого друга у нього немає" та інших змаменитостей.

Також відеопривітання Лорак залишила і її донечка, яка цього року пішла до першого класу. Співачка та її турецький чоловік віддали чадо до престижної школи під Москвою.

Крім того варто додати, що скандальна українська зірка цілком серйозно взялась за "відбиття" Філіпа Кіркорова в іншої опальної зірки Ольги Бузової.

Саме такої думки стали дотримуватись фанати зірок після кількох спільних відео Філіпа Кіркоров та Ані Лорак.

У свою чергу прихильники Кіркорова відзначають, що інша пасія співака сильно поступається скандальній українці, яка протягом останнього часу мабуть фактично втратила свого чоловіка, через його постійні зради, і тепер шукає собі нового залицяльника, роль якого може виконати Кіркоров, Лазарєв та навіть Басков, які вже вистроїлись у "чергу".

Українські сенсації. Ані Лорак – перелітня пташка

Нагадаємо, Лорак замахнулася на лаври Лободи.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак в перуці засвинячила машину.

Також "Знай.ua" писав, що знахабніла Лорак планує заробити на українцях.