Взірцеве королівське подружжя принца Вільяма та Кейт Мідлтон вже стало для більшості британців справжнім взірцем.

Про це зазначають ЗМІ.

Проте мало хто знає про те, що королівська сім'я ще й полюбляє пожартувати один з одного, що підтвердив сам внук Єлизавети ІІ.

Варто відзначити, що зовсім нещодавно принц Вільям зовсім нещодавно відправився з робочим візитом до Африки, де неоднозначно пожартував над своєї дружиною. Адже, як відомо його чарівна дружина Кейт залишилась вдома з дітьми.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ймовірно, після народження принца Луї герцогиня Кембриджська буде менше з'являтись на публіці, оскільки догляд за трьома нащадками вимагає дуже багато часу.

Як справжній жартівник принц Вільян не зміг просто забути про це та досить кумедно обіграв цю ситуацію.

"Я щасливий уперше побувати в Намібії. Шкода, що моя дружина Кейт не змогла зі мною поїхати – вона зараз дуже мені заздрить. Особливо тому, що на мене цього тижня чекають кілька ночей доброго безперервного сну подалі від моїх прекрасних дітей", – з гумором розповів принц Вільям.

До слова, принц Вільям та Кейт Міддлтон виховують трьох маленьких дітей: 5-річного Джорджа, 3-річну Шарлотту та 5-місячного Луї. Батьківство – не легка справа. Це принц довів, коли ледь не заснув на богослужінні.

Разом з тим варто відзначити, що нелегкий тягар королівського статусу чекає на всіх принців та принцес двору Єлизавети ІІ. Не обійде ця непроста доля і дітей Меган Маркл.

Вагітність дружини герцога Сассекського принца Вільяма викликала в мережі ряд питань, в тому числі і ті, які стосуються належності до королівського роду. Про це повідомляють британські ЗМІ.

"Яке прізвище носитиме майбутній малюк королівського подружжя?", – запитують спантеличені користувачі соціальних мереж.

Вся справа у тому, що майбктній діти Меган та принца Вільяма зможуть самі вибрати собі родове прізвище. Тай з титулом не все так просто – принцами і принцесами внуки королеви Єлизавети ІІ будуть лише деякий час.

А тепер про все по-порядку.

До того як вступити в шлюб, Гаррі та Вільям носили титули принців Уельських. Титул цей був логічним, оскільки їхній батько Чарльз теж був принцем Уельським. Однак після укладення шлюбу Вільям став герцогом Кембриджським, а Гаррі – герцогом Сассекським.

Виходячи зі звичаю, діти Меган Маркл будуть носити титул батька – принци і принцеси Сассекські. Але лише до весілля.

Принц Вільям ледь не заснув під час поминального заходу

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вітала британських військових з задертою спідницею.

Як повідомляв "Знай.ua", помер коханець принцеси Діани, якого вона переслідувала роками.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл була з двома чоловіками одночасно, один з них - принц.