Осінь - саме час приготувати чай, ласощі, укутатися в ковдрочку і дивитися нові найкрутіші серіали.

Жовтень цього року порадує багатьох, буде безліч прем'єр, багато серіалів вас здивують.

Цікаво буде не всім, в основному нові прем'єри розраховані на підліткову аудиторію - фентезі і комедії.

Ми покажемо і розповімо про п'ятірку серіалів, які може подивитися і старша публіка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Щасливі разом"

Жанр: комедія

Вихід: 1 жовтень

Режисер: Філл Льюїс

В ролях: Деймон Уейанс-молодший, Ембер Стівенс, Фелікс Маллард

Ні це не про Букіних, все набагато крутіше. Сімейна пара віком за тридцять, живе нудним рутинним життям забувши про те, якими веселими і розкутими вони були буквально 5 років тому. Але все змінюється, коли вони здають вільну кімнату в своєму будинку молодій поп-зірці Куперу Джеймсу. З юної знаменитістю, їх життя стає веселіше, але і проблем з'являється маса.

"Еліта"

Жанр: трилер

Вихід: 5 жовтень

Режисери: Рамон Салазар, Дані де ла Орден

В ролях: Данна Паола, Мігель Ерран, Марія Педраса

Скандальний іспанський серіал випускає Netflix. Шедевр оповідає про трьох підлітків, які потрапили в одну з найбільш елітних шкіл Іспанії. Поява в класі людей іншого рівня призводить до трагедії. На люксовій вечірці, де випивають і обмінюються таємничими поглядами гине один з учнів.

"Титани"

Жанр: фентезі, бойовик

Вихід: 12 жовтень

Режисери: Бред Андерсон, Грант Харві, Джон Фосетт, Алекс Калімніос

В ролях: Брентон Туейтс, Тіган Крофт, Анна Діоп

Цей серіал створений спеціально для всіх шанувальників, які з нетерпінням чекають Бетмена, повнометражний фільм вийде не скоро. Але з таким серіалом чекати веселіше. Історія про помічника Людини-Кажана Миші - Робіна. Тепер він сам вершить правосуддя на вулицях Готема і до нього звертається за допомогою Рейвен, яка і сама володіє неабиякими здібностями. Вона хоче зупинити свого батька - стародавнього демона ТРИГОН.

"Зачаровані"

Жанр: фентезі, драма

Вихід: 13 жовтень

Режисер: Бред Сілберлінг

В ролях: Мелоні Діаз, Мадлен Манток, Сара Джеффрі

Це ремейк популярного однойменного серіалу виходив з 1998 по 2006 рік. Але на цей раз його вирішили зняти з феменістскім ухилом. Три головних героїні сестри Пруітт - "тихоня" Мейсі, замкнута феміністка-лесбіянка Мел і товариська любителька дітей Медісон. Вони живуть в студентському містечку і одного разу дізнаються, що вони є родовими відьмами.

"Новобранець"

Жанр: детектив

Вихід: 16 жовтень

Режисер: Ліз Фрідлендера

У ролях: Натан Філліон, Тесса Джеймс, Тітус Макін мл.

Стандартна історія, але з цікавими поворотами сюжету. Цікавий ще той факт, що серіал знятий на основі реальних подій. Коп Джон Нолан переїжджає на службу в поліцію Лосс-Анджелеса. Але колеги нешанобливо до нього ставляться оскільки йому 40 років і для них він старий. Але на відміну від інших він уміє вести переговори зі злочинцями не доводячи справу до стрілянини. А якщо справа доходить до крайніх заходів, то він першим лізе під кулі - тільки б стати своїм в цій команді.

Нагадаємо, "Ходячі мерці" будуть колишніми, блудна легенда повертається.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, це найкращі серіали для осінніх вечорів.

Також портал "Знай.uа" писав, 10 надихаючих книг, які має прочитати кожен мандрівник.