Вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового "Чорного дзеркала". Точна дата виходу першої серії поки не називається, але, швидше за все, фанати зможуть насолодитися улюбленим видовищем вже 29 грудня. В цей день виходили всі попередні сезони.

Цікавішим за все в новому сезоні стане те, що глядачі зможуть безпосередньо включитися в сюжет серіалу і впливати на дії героїв. Як стверджує Bloomberg, компанія Netflix активно працює над інтерактивними проектами.

Netflix вже пробував щось подібне з деякими дитячими передачами, а на каналі HBO Стівен Содерберг випускав інтерактивний серіал "Мозаїка". Очікується, що "Чорне дзеркало" буде справжнім проривом у цій сфері, вивівши интерекативное кіно на абсолютно новий рівень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що незабаром на екранах з'явиться шостий сезон "Карткового будиночка", який повинен стати заключним. На платформі Netflix легендарний серіал буде доступний з 2 листопада. А поки що світ побачив трейлер, в якому немає Кевіна Спейсі.

"Картковий будинок"
"Картковий будинок"

Як відомо з тизера, в новому сезоні героїня Робін Райт Клер Андервуд стає президентом США. Колишній протагоніст, герой Кевіна Спейсі Френк Андервуд, за сюжетом, загинув.

Помічники Клер не задоволені її вчинками на посаді глави держави. А президент Росії Віктор Петров (який підозріло схожий на Путіна) зазначає, що вона поводить себе, як гангстер. Також у тизері видно, як розбивається вікно в машині Клер.

Робін Райт у серіалі Картковий будиночок
Робін Райт у серіалі Картковий будиночок

Нагадаємо, в мережі опублікували перший трейлер біографічного мюзиклу "Рокетмен" ("Людина-ракета") про творчий шлях легендарного Елтона Джона.

Раніше Знай.ua повідомляв, в мережі опублікували трейлер культового детектива "Холмс і Ватсон".

Також Знай.ua писав, актор кіно і театру Ендрю Лінкольн у дев'ятому сезоні попрощається з роллю головного героя Ріка Граймса у "Ходячих мерців", позбавиться від образу шерифа, але це зовсім не повинно означати, що він йде з серіалу.