Візажисти та майстри боді-арту використовували свої творчі здібності, щоб перетворити свої попи в гарбуза для святкування самого містичного свята в році - Хэлловіна.

Ідея була створена і втілена в життя Go Get Glitter, командою, яка стоїть за оригінальною тенденцією Glitter Butt. Саме вона була неймовірно популярна в Instagram під час Coachella в цьому році. І команда була натхненна на те, щоб перетворити його у щось сезонне.

Софія Леві, візажист і співзасновник Go Get Glitter, сказала:

"Ми прагнемо до того, щоб стати популярними, і ми хотіли знайти спосіб пов'язати це з контентом Хелловіна, який ми створили. Наша персикова попа була і залишається одним з наших найпопулярніших looks, тому ми хотіли відтворити її з допомогою Хелловіна!"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Команда дебютувала на початку цього тижня на майданчику Instagram, з написом "TWERK OR TREAT".

В останні кілька днів сміливі шанувальники краси відтворюють на свої дупи різні Хелловін-образи.

Здається, що це виглядає весело, однак не цілком можна сісти з малюнком гарбуза на пікантному місці.

якщо ви хочете, щоб вашу гарбузову попу можна було побачити і оцінити, вам доведеться або зовсім відмовитися від одягу нижче пояса, або зробити досить великі дірки на джинсах.

Тому, якщо ви шукаєте гідний костюм для Хелловіна, це може бути не дуже хорошим варіантом, який навряд чи оцінять оточуючі. До того ж ви ризикуєте застудити "п'яту точку" в гонитві за популярністю.

Нагадаємо, як ірландське свято змінив свою назву і поширився по світу. Потойбічний світ був відкритий в ту ніч, і злі сили хаосу панували в світі.

Як повідомляв "Знай. ua", у готелях малюють портрети на гарбузах. Ресепшн готелю ніколи не виглядав так моторошно.

"Знай. ua" писав, як налякати друзів: доставка пончиків від страшного клоуна. Хелловін - відмінний привід для замовлення незвичайної лякаючою послуги.