Образ на Хелловін обов'язково повинен бути оригінальним, але не завжди страхітливим. Базові речі або один аксесуар можуть служити основою для найрізноманітніших образів. Ось деякі подібні варіанти.

Стрейчеве просте плаття – ідеальна основа для смішних написів. За допомогою такий можна зробити навіть парний костюм, якщо озброїтися гарним почуттям гумору.

Плаття з вільним подолом стане ідеальним в ретро-образі 50-х років, де можна себе уявити стилягою чи співачкою, а також підійде для ніжного костюма диснеївської принцеси.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ретро-сукні в горошок в залежності від забарвлення можна перетворити в костюм подружки Міккі-Мауса, а також в образ кокетки з початку минулого століття. Вся справа в обраних аксесуарах.

Сукню з асиметричним подолом і широким поясом можна використовувати як основу для образу лісової феї або Малефісенти.

Мантія – універсальна річ для жінок і чоловіків. У ній можна стати містичним магом, відьмою, вампіром і не тільки. Вдало доповнить практично будь-який образ, особливо в морозний вечір.

Чорне плаття з білим коміром може перетворити вас в Венсдей Аддамс або ж персонажа з серіалу Одинадцять.

Готична плаття може перетворити вас в Мортицію Аддамс або спокусливу відьму або навіть вампіршу. Все залежить тільки від макіяжу і настрою.

Плаття з крилами може зробити вас Чорним лебедем або нічним ангелом. До того ж така модель обов'язково не залишиться непоміченою і буде в центрі уваги.

Блискуче плаття може стати основою для стильного образу кокетки 1920-х років або ж перетворити вас в фею Дінь-Дінь.

Нагадаємо, як відсвяткувати Хелловін: кращі паради, вечірки і фестивалі світу. Незвичайні заходи, які варто відвідати в День всіх святих.

Як повідомляв "Знай. ua", цей чоловік перетворив 2000 фунтів гарбуза в Світильник Джека.

"Знай. ua" писав прв костюми на Хеллоуїн для самих ледачих. Мінімалістичні варіанти костюмів на Хеловін.