Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Метелик, який шукає лампу, став найкращим інтернет-мемом

Останнім часом користувачі мережі почали активно поширювати новий мем з метеликом, якому необхідно якнайшвидше знайти лампу. Жарт почав активно поширюватися після посту юзера під ніком @apricotbelly в соцмережі Twitter.

«Метелики типу такі: "у вас є які-небудь лампи?"» - написав чоловік. Зараз публікація зібрала майже 25 тисяч ретвітів і більше 80 тисяч лайків, а в коментарях з'явилось безліч жартів на цей рахунок. Однак справжню популярність мем придбав лише днями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Творці мемів найчастіше використовували зображення величезного метелика, яке раніше публікували користувачі Reddit.

Вчителька оцінює знання школярів мемами

Викладач з Чикаго (США) настільки втомилася писати довгі коментарі до поганих робіт своїх учнів, що створила для цього спеціальні стікер-меми.

Як розповідає дівчина, деякі роботи бувають настільки смішні, що це єдиний спосіб висловити все те, що вона думає про них. Втім, користувачі соціальних мереж залишилися в повному захваті від геніального винаходу вчителя. Діти, до речі, теж.

«Я подумала, чому б просто не зобразити свої емоції? Тому роздрукувала мем з баскетболістом Ніком Янгом і кухарем Гордоном Рамзі», - поділилася враженнями дівчина.

Варто відзначити, що всього за пару днів короткий відеоролик, на якому вчителька показує стікер-меми, набрав понад семи мільйонів переглядів і чотири тисячі коментарів. Тому дівчина вирішила розповісти, що учні чудово сприйняли її експеримент.

«Мої діти добре сприйняли меми. Ті учні, які рідко запитували, чому у них погана оцінка, на цей раз підійшли і поцікавилися, як можна її виправити на краще. Їх моя затія дуже розсмішила, тому що вони завжди показують мені меми», - зізналася вона.