У пабі The Miners Arms, що знаходиться у містечку Алфретон, власник виявив привид колишньої хазяйки закладу. 39-річний власник бару Льюїс Уорд вже неодноразово помічав, що у закладі трапляються паранормальні речі, тож вирішив встановити у приміщенні камеру, аби зафіксувати все, що відбувається вночі.

Зранку Льюїс перевірив запис і побачив, що стілець біля барної стійки в один момент починає рухатись. Пізніше він знову відсунувся у сторону, і на цьому відео завершилось.

Вражений чоловік вирішив передати справу у руки експертів з паранормальних явищ. Ті повинні приїхати у заклад та провести там ніч, і тоді вони скажуть, чи дійсно у пабі живуть паранормальні істоти.

До слова, існують шукачі привидів, які називають себе "мисливцями". Нещодавно один з таких мисливців Хав'єр Хантер стикнувся іх привидом у шахті в США, від чого мало не знепритомнів.

Натомість, за словами Льюїса, його дружина переконана: рухати стільці змусив привид померлої власниці закладу. Відвідувачі пабу з нею погоджуються, мовляв, неодноразово вночі через вікно бачили фігуру жінки, яка нібито бродить по приміщенні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Натомість, чоловік каже, що поки відкидає версію про втручання паранормальних істот. "Мені більше подобається шукати логічне пояснення для цього", - каже він. Втім, деякі речі з точки зору логіки пояснити не вдається. Наприклад, у закладі іноді з незрозумілих причин вмикаються сушки для рук. Тож чоловік сподівається, що відповідь на його питання зможуть дати експерти з паранормальних явищ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на камері зафіксували привид, що розгулює по дитячій кімнаті. Тут раніше встановили пристрій, аби спостерігати за своїми дітьми - відеоняню, і він зафіксував у кімнаті потойбічну істоту.

Не завжди привиди наносять шкоду людям. Не так давно у Мережі опублікували відео, де дівчину від смерті рятує привид. На відеозаписі чітко видно, що ще секунда - і дівчину б збила машина, проте, її врятував привид-незнайомець. Досі у Мережі активно обговорюють різні версії: чи це просто владий монтаж, чи дівчину дійсно врятувала від смерті паранормальна істота.

Привид закоханого чоловіка раніше "засвітився" у ефірі американського телеканалу. Згідно з місцевою легендою, побачити його, означає хороший знак.