Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Відомі меми з'явилися в 3D форматі і рознесли мережу

Об'ємні меми вже кілька років існують на просторах інтернету, але в останні місяці стали особливо популярними, і не дарма. Адже якщо, наприклад, подивитися на мем про невірного хлопця ззаду, можна побачити його нову грань.

Примітно, що піку популярності 3D-меми досягли саме в цьому році, і розпочалося все зі сторінки Dimemetional в соціальній мережі Facebook.

Увага! Для того, щоб подивитися мем з усіх боків, наведіть курсор на нього, натисніть ліву кнопку миші і крутіть у різні боки, як вам подобається.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Geplaatst door Dimemetional op Maandag 17 september 2018

i don't feel so good

Geplaatst door Dimemetional op Zondag 29 april 2018

Geplaatst door 3D Memes For Multi-Dimensional Teebs op Woensdag 24 oktober 2018

Сюрприз при вигляді ззаду став відмінною рисою багатьох 3D-мемів. Більше всього користувачам соцмереж придивився пост про Ілона Маска, який задумав видалити Fortnite.

#0443

Geplaatst door Dimemetional op Maandag 22 oktober 2018

Spice Girls повернули колишню славу завдяки крутому мему

Пісня Spice Girls під назвою Wannabe вийшла ще в 1996 році, але це не завадило їй стати мемом навіть через 20 з гаком років. У минулому році користувач Instagram feminstvoice вперше опублікував фотографію співачок, які тримали в руках білі надувні кулі з феміністськими написами. Тоді пост отримав близько 15 тисяч лайків.

Однак складні меми залишилися позаду, і в 2018 році все змінилося. У записі мобільного додатку для знайомств Bumble 12 жовтня було опубліковано зображення все з тим же мемом, але менш вибагливим.