24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігуркою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

В цей раз Instagram-модель вирішила показати шанувальникам свій образ, який вона підготувала до Хелловіну. На фотографії дівчина позує в костюмі "мертвої нареченої" в сексуальній білій білизні, панчохах і навіть з фатою. Дівчина тримає в руці невелику кухонну сокиру.

На обличчі моделі зухвалий макіяж, тонна косметики, грубі брови, накладні вії і розмальовані темно-червоні губи з цівкою "крові" в куточку рота. Для створення страшного образу дівчина застосувала спеціальні лінзи. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а сама киянка зухвало дивиться в камеру.

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До того ж, Альона досить вдало конвертує свою пристрасть до штучної краси в бізнес. Майже кожен її пост щось продає або рекламує: білизну, косметику, одяг, косметологічні салони, шоколад і навіть букети. Ну що ж, кожен заробляє як вміє. Альона воліє робити це красиво.

Нагадаємо, груди російської Кардашьян намагалася розтерзати леопардовий купальник.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола російська Кардашьян потверкала величезними гарбузами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Емілі Ратаковски пограла принадами перед дзеркалом.