Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії, чим приваблює ще більше фолловерів.

Так, в цей раз Анастасія показала ідеальний ранок. Вона прийшла на сніданок в готелі в кофтині з глибоким декольте і сфотографувалася в такому вбранні для Instagram. На знімку модель сидить за столом за сніданком, але не дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Перед нею на столі стоїть тарілка з ягодами, бутерброди і чашка кави.

Менш ніж за добу публікація дівчата зібрала 138 тисяч лайків і понад півтори тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили декольте Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернули увагу на миле обличчя Квітко.

"Ви прекрасні", "Дуже гарне фото, гарячі груди", "Гаряча і сексуальна", "Красива", "Хороший сніданок, щоб бути у формі", "Ви дуже милі", "Красивий погляд. Відмінно. Красиве вбрання. Гарна зачіска", "Ти така красива жінка", "Можна побачити вас голою?", "Ось що треба їсти, а не капусту, тоді і рости все буде швидко", "Прекрасна сексуальна дама", "Класні груди", "Красива. Просто красива", "Полуничка", - пишуть захоплені користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що величезний зад російської Кардашьян ледь не погнув паркан. Знаменитість не соромиться показувати то силіконові груди, то не менш силіконову попу, а іноді і все відразу. На цей раз дівчина прорекламувала відомий бренд з гарним видом на місто. За кілька годин кадр набрав 110 тисяч лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Багато почали розхвалювати пишні форми, проте знайшлися і ті, хто попросив Квітко не робити більше пластичних операцій.

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.