24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото з примірочної. Альона рекламує піжами, приміряла аж три штуки і питає у фолловерів, яка з них краще. При цьому дівчина позує без білизни і тонка тканина просвічує пірсинг на сосках дівчини.

Так, на першому фото Омович позує в зеленій піжамі з чорними мереживними вставками, яка складається з двох частин – шортиків і топіка. На другій фотографії Олена наділа червоний пеньюар з чорним мереживом, в комплекті з яким йде халат такого ж забарвлення. На третьому знімку модель одягла рожевий пеньюар вже з білим мереживом і теж з халатом.

На всіх фотографіях дівчина фотографує себе в дзеркало і пропонує шанувальникам вибрати кращий образ. Фолловери не змусили себе чекати і почали обговорювати вигляд Альони. Деяким сподобався пекучий червоний, іншим – ніжний рожевий, а треті вирішили, що найбільше моделі підходить зелений комплект. Одним словом, думки розійшлися.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Яка гарна посмішка", "Така гарна була, але з бровами пипець тепер. Навіщо ти це зробила? Виглядає жахливо", "Ще пику пташки намалюй між бровами, дуже класно буде", "Що з бровами? Дуже смішно виглядаєш", "Складно сказати. Всі кольори класні", "А ще ширше брови можеш еб*нути?", "Яка ви красива", "Це прикол такий? Чим ширше брови і губи, тим більше ти лакшері?", "Господи, таке відчуття, що деяким просто зайнятися нічим. Я взагалі на брови увагу не звернула, поки не побачила коментарі. Брови як брови", - пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.