24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів горяченьким фото на балконі. Це недільне фото дівчина зробила вранці, стоячи на балконі своєї квартири в Києві з чашкою кави в руках. При цьому дівчина продемонструвала шанувальникам пружні силіконові груди у чорному мереживному бюстгальтері. На голові моделі білий рушник, мабуть вона тільки душа, але при цьому на її обличчі густий макіяж.

"В неділю для мене ранок починається після 12. Люблю поспати. А потім пізній сніданок. Як думаєте це фото зроблено на фотік чи на айфон?", - підписала знімок дівчина. А шанувальники не змусили себе чекати і почали коментувати фото і відповідати на запитання Альони.

"Ти так багато фарбуєшся. Хоча твоя природна краса краща. Ну це моя думка", "Завтра пост про понеділок?", "Альона ти з повіками щось робила? Хочу підтягнути нависле віко", "Новенький айфон", "Це або херовый фотік, або накурений айфон", "Це що, фотошоп на грудях?", "На телефон, тому що глибина різкості на задньому плані однакова", "Думаю, що на айфон. Вже переконалася, що знімає він круто. Дуже красива ти на цьому фото", "Це такий ефект від ламінування вій чи вони підфарбовані тушшю ще?", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.