Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото з вечірньої прогулянки. Для виходу на вулиці Голлівуду дівчина одягла коротенький ліловий топ, який відмінно підкреслив пишний бюст моделі і оголив рельєфний живіт. Для прогулянки Ліндсі також одягла чорні лосини, а навколо талії зав'язала джинсову курточку. На плечі дівчини висить темна спортивна сумка.

Пишногруда модель позує в спокусливій позі, задерши руки за голову. Вона не дивиться в камеру, задумливо спрямувавши погляд кудись убік. На обличчі Пелас досить простий, але помітний макіяж. У підписі до фото модель рекламує бренд одягу, який одягла. А шанувальники Ліндсі не залишилися байдужими до її образу і почали коментувати нову публікацію в записі зірки.

"Якщо ваша краса – це сон, то я не хочу прокидатися від цієї прекрасної мрії", "Чудова форма", "Ви абсолютно приголомшлива жінка", "Обожнюю тебе", "Дуже красива", "Ви така гаряча", "Схожа на ляльку Барбі", "Прекрасне тіло, яке приносить радість серцю і світло бажання в очах", "Чудово, як завжди, Ліндсі", "Ви дуже гарні, "Ви дуже спортивна і гаряча", "Ви виглядаєте фантастично", "Дуже красива і чарівна", - пишуть захоплені фоловерів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зайчик Playboy Хлоя Кхан поділилася грайливим настроєм.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.