Не так давно житель Британії опублікував забавне відео в мережі, на якому виявив біля свого будинку кота. Родзинкою ролика стала зовнішність тварини, яка при першій зустрічі може вселяти тільки жах.

Біля свого будинку він виявив кота з незвичайним поглядом і випираючими двома нижніми іклами. Побачене шокувало чоловіка. Він заспокоїв свою кішку, що вона в безпеці, і покликав матір, подивитися на дивну істоту у дворі. Пост з'явився на ресурсі Reddit. Автор підписав ролик словами "дивний кіт".

Погляд у кота на відео дійсно страхітливий, здається ніби він збирається з'їсти кішку і господаря на додачу. Користувачі Мережі розділили думку автора.

"Може це опудало, а не живий кіт?" - питають ті, хто подивився ролик. "Я нічого в житті не боюся, крім ось цієї штуки", зізнаються в коментарях під роликом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Так кота прозвали найстрашнішим у світі і зробили інтернет-зіркою.

Однак перша думка оманлива. Виявилося, що господарі кота ведуть його сторінку в Instagram, де публікують багато знімків і відео вихованця. Він живе в Лондоні, а його порода – Персидська шиншила.

Звуть "найстрашнішого" кота Уілфред (Wilfred), що в перекладі означає безстрашний воїн. Його господиня Дженна Міллвард завела для вихованця свою сторінку в Instagram, після відвідування якої користувачі різко змінюють гнів на милість.

Вона також зазначає, що кіт абсолютно здоровий і спостерігається у ветеринарів.

"Багато людей спочатку лякається, побачивши мого кота, — розповідає британка, а поспілкувавшись з Уілфредом, обов'язково закохуються, адже він такий доброзичливий!"

На сторінку кота підписані вже більше 100 тисяч людей і шанувальників тільки додається.

Нагадаємо, в Африці живе найкровожерливіша кішка на планеті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка після 5 років безнадійних пошуків, випадково знайшла свого кота. Так відомо, що худу і знесилену тварина принесли в один з притулків Луцька.

Також "Знай.uа" писав, мати не знала, чому кричить кішка з спальні дочки те, що сталося далі зворушує до сліз.