Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, яким продемонструвала свою відмінну фізичну форму і величезний бюст. На знімку Ліндсі сидить на кухонному столі в сірих лосинах і білому топіку, який як би стискає пишні груди моделі. Здається, що її кулі ось-ось вискочать з короткого топа.

На обличчі дівчини ледь помітний нюдовий макіяж, а довге світле волосся розпущене і спадає на спину і плече. Дівчина дивиться в камеру і тримає в руці склянку з напоєм дивного темно-зеленого кольору. У підписі до фотографії Ліндсі рекламує вітаміни для фітнесу.

Шанувальники Пелас не залишилися байдужими до її образу і почали коментувати нову публікацію в записі зірки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чудова дивна богиня", "Хороша ранкова краса", "Істинна краса", "Небеса послали нам ангела", "Ти прекрасна", "Колір ваших очей більш ніж унікальний і досконалий, але вони просто частина чогось досконалого", "Ти так страшенно симпатична", "Лялька Барбі", "Ти богиня! Ти така гаряча і така красива! Я тебе люблю, Ліндсі!", "Ти просто богиня", "Дуже приваблива і чуттєва", "Красиве волосся і дивовижне обличчя", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зайчик Playboy Хлоя Кхан поділилася грайливим настроєм.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.