Популярність Нес здобув завдяки своєму таланту візажиста та таланту перевтілення. За допомогою мейкапу він із легкістю перетворює себе на фото та відео на дівчинку. Потім хлопчик вигадує повноцінний образ і робить світлини. Їх він викладає у Instagram, де вони набирають по декілька десятків тисяч вподобань.

Підліток захоплюється мейкапом ще змалку. Батьки, коли дізналися про незвичне захоплення сина, не лише підтримали хлопця, а й давали поради, як створити той, чи інший образ, повідомляє ТСН.

За яскравим макіяжем важко впізнати звичайного хлопчика. Нес одягає перуки та позує у жіночих сукнях. А щоб бути максимально подібним до дівчат, юнак навіть клеїть вії та накладні нігті.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хлопчик ділиться не лише фотографіями, а й розповідає у відеороликах секрети макіяжу, які випробував на собі.

Незвичне хобі принесло хлопчику не лише популярність, а й запрошення на різноманітні вечірки, світські презентації та модні покази. Завдяки своєму захопленню Нес зміг заробити не лише кишенькові гроші на розваги. Зароблених хлопчиком коштів вистачило навіть на те, щоб побудувати для батьків новий будинок.

Раніше Знай.ua писав про те, що візажист розповів, чому ви ніколи не побачите Меган Маркл з червоною помадою на губах.

Читайте також: на це боляче дивитися: як виглядають знаменитості без макіяжу. Деяких з них без макіяжу, чесно кажучи, відразу може бути складно впізнати.

Нагадаємо, Знай.ua писав про східний макіяж: всі тонкощі складного мейкапу. Візажист Ірина Бактиая розкрила секрети східного макіяжу, які дізналася, довгий час проживаючи в Саудівській Аравії.