24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує у відвертій прозорій кофтинці білого кольору. Це вбрання настільки коротке, що оголює величезні силіконові груди моделі знизу. А місце сосків з пірсингом Альона замалювала білими смужками, мабуть, щоб соцмережа на заблокувала її сторінку через занадто відверте фото, адже під прозорою кофтиною на ній немає білизни.

На обличчі дівчини щільний шар штукатурки з яскраво нафарбованими очима і губами. Особливу увагу привертають товсті брови Омович і саме про те, як їх такими зробити, вона збирається розповісти підписникам. Руки модель задерла до голови і як би схопилася за неї. У підписі до фото вона написала, що якщо буде багато бажаючих, то вона розповість, про процедуру для брів.

Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють нову публікацію в записі моделі. Деякі засипають її компліментами, а інші називають силіконовою лялькою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дівчата, які схиблені на пластиці, виглядають, м'яко кажучи, непривабливо, хоча вони ж самі переконані у зворотному... На жаль, це бич нашого часу. У людей пропадає справжній смак до естетики", "Мені пох*й як вона виглядає? Це ж її обличчя, їй з ним ходити, вам яка різниця красиво це чи ні?", "Найцікавіше, що якщо їй ніс зламати, там від нього нічого не залишиться і буде з накладним ходити", "Альона, зупиніться це робити з собою", "Який жах", "Якась не природна", "Красуня", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.