24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує у відвертому вбранні, яке оголює груди. Альона лежить на ліжку в коротенькому "дитячому" топіку і рожевих спортивних штанях. А перед нею в кадрі – теж в ліжку стоять пластикові тарілки з різними видами суші. Найцікавіше те, що Омович не раз зізнавалася, що фотографується для реклами з їжею, але ніколи її не їсть.

На обличчі дівчини щільний шар штукатурки, втім, як і завжди, а волосся розпущене. Вона лежить в спокусливій позі і тримає в руках палички з ролом і підносить його до рота. У підписі до фотографії дівчина написала "Немає нічого кращого, ніж провести неділю в ліжку за поїданням ролів. І переглядів крутих фільмів. Порадьте фільм жахів на ніч. Здається, я вже все переглянула". Також Омович вказала, де замовляла суші.

Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Альони. Багато з них засипають дівчину компліментами, але більшість почали радити фільми для перегляду, як і просила модель.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.