Реггі – відомий і колоритний стиль музики, який асоціюється з талановитим музикантом Бобом Марлі. Саме його вважають королем цього напрямку.

Реггі сформувалося на Ямайці в шістдесятих роках 20 століття і отримало широку популярність на початку сімдесятих років. У цьому стилі музики відображені особливості африканської культури і традицій. Музика, ритм і танець можуть бути і релаксаційної, і танцювальної, і протестній. Головна особливість цього стилю – впізнавана ритмічність.

Жителів Ямайки порадувала чудова новина. ЮНЕСКО прийняла рішення про те, щоб включити реггі в списку нематеріальної спадщини людства. В честь цього міністр культури Ямайки на ім'я Олівія Гранж заспівала відому у всьому світі пісню Боба Марлі "One Love".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Її підтримала не тільки делегація, але і жителі інших країн світу. Вийшло дуже яскраво. Користувачі мережі в захваті.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що загиблі персонажі з Гри престолів воскреснуть у секретній серії

А також про те, що в мережі з'явився ремейк відомого мультика "Шрек"

Нагадаємо: Бред Пітт зробив Анджеліні Джолі пропозицію, від якої неможливо відмовитися