Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні зірки радять Овнам зайнятися двома головними і важливими справами. На вихідних активність планет буде максимальною, тому можна чекати на позитивні зміни.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні зірки внесуть корективи в життя Тельців. Добре, що ці зміни будуть максимально приємними: мова йде про усунення конфліктів. Це буде час гармонії.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні астрологи рекомендують приділити час домашнім турботам. Початок тижня буде ідеальним для максимальної активності. Останні дні варто провести на самоті.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні Ракам бажано здійснювати покупки максимально обережно і обдумано. Також буде дуже важлива помірність у фінансових справах і особистих відносинах.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні Левам не варто фліртувати з протилежною статтю. Цей тиждень підійде для спільних справ, зміни обстановки, покупок. При цьому на вас чекає корисне знайомство.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні Діви відчують серйозний енергетичний голод. Працьовитість — ключ до вирішення будь-яких проблем. Фінансова сторона життя буде благополучною, але гроші з неба не впадуть.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні у Терезів дуже швидко будуть закінчуватися внутрішні ресурси. Тому початок тижня варто використовувати як майданчик для виправлення своїх проблем і минулих помилок.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні у Скорпіонів можуть початися проблеми зі здоров'ям. Не варто перенапружуватися, займатися екстремальними видами спорту, переохолоджуватися, а також сумувати без причини.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні астрологи передбачають стабільність в житті Стрільців. При цьому вона погано позначиться на натхненні. Варто уникати песимістичних думок і безпідставних сумнівів.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні життя Козерогів зміниться. В той же час можуть повернутися погані думки з минулого, невпевненість. З цієї причини Козерогам потрібно хвалити себе і робити компліменти.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні Водоліям допоможуть сильні обряди на виконання бажання. Настав час повірити в чари. Важливо вірити, що саме зараз доля і удача можуть повернутися до вас.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні Рибам подарує успіх добродушність і прагнення до спілкування. Щастя буде постійно поруч з ними, так що не доведеться шукати його. Харизма і чарівність Риб підвищаться.