26-річну дівчину з Тайваню користувачі мережі охрестили "найкрасивішою продавчинею риби в Китаї". І це не дивно, адже Лю Пенпен дійсно приголомшливо гарна.

На днях одних з відвідувачів місцевого ринку опублікував у соцмережі фотографію продавчині, після чого дівчина прославилася на весь світ, передає Daily Mail.

Як з'ясувалося пізніше, Лю Пенпен з 13 років періодично стоїть за прилавком, таким чином допомагаючи своїй матері. Дівчина побачила публікацію і була дуже вдячна всім, хто залишив про неї теплий відгук.

На наступний день після публікації біля прилавка вже вишикувалася черга з шанувальників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я вражена такою реакцією. Я й уявити не могла собі такого, в це складно повірити, — зізналася Лю. – Якщо чесно, я б хотіла, щоб всі ці люди, які мене знімають на телефони, купували більше нашої риби". Лю Пэнпэн

Журналісти також дізналися, що Лю Пенпен підробляє моделлю і веде відеоблог.

Нагадаємо, Інгмарі Ламі народилася 5 серпня 1947 року в Швеції. Наприкінці шістдесятих років під час відпустки вона вирішила поїхати відпочити в Париж. Вона була тоді ще з усім юною. На дискотеці багато хто звернув на неї увагу. На наступний день місцевий фотограф зробив з дівчиною кілька знімків. Вони були розміщені у відомому журналі Harpers Bazaar Magazine без її відома. Саме це і зробило її відомою моделлю.

Інгмарі підписала контракт з агентством Parisian agent Models International. З цього моменту почалася її кар'єра. Дівчина працювала в Німеччині, Англії, Італії, США і на батьківщині – у Швеції. Її фотографія з'явилася на обкладинці італійського Vogue у вересні 1971 року.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що коханці чоловіка Ані Лорак втерли ніс на Міс Україна Всесвіт.

Також "Знай.uа" писав, що титул найкрасивішої жінки Польщі виграла красуня, з родом України.