Відомий астролог, ведуча передачі "Давай одружимося" Василина Володіна склала любовний гороскоп на 2019 рік для всіх знаків зодіаку.

З березня по квітень час закохуватися

З 27 березня по 20 квітня 2019 року буде сприятливий період для початку нових стосунків і побачення з коханими. У цей період Венера буде в знаку Риб і подарує всім захоплені і ніжні почуття.

Знайомство, яке відбудеться з кінця березня по кінець квітня має всі шанси перерости в серйозний тривалий роман. А якщо в ці дні ви укладаєте шлюб, то ваше сімейне життя буде протікати, як тривалий медовий місяць.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами астролога, з 16 травня по 8 червня Венера в знаку Тельця буде сприяти укладенню міцних шлюбів. Такі союзи обіцяють бути довговічними, наповненими взаємним задоволенням і користю.

З 15 вересня по 8 жовтня Венера в Терезах. У цей період будуть притягатися один до одного красиві люди, а їхні стосунки будуть ніжними і витонченими.

21 січня і 17 липня уникайте сварок

21 січня і 17 липня будуть місячні затемнення. У цей період зростають ризики посваритися. Намагайтеся уникати конфліктів з партнером, тому що ви можете розлучитися. Володіна іронічно радить говорити все, що вас не влаштовує в обличчя партнерові швидко і різко, тому що незабаром після ваших слів він піде. Якщо ж ви не хочете розлучатися, то спробуйте спочатку вислухати протилежну сторону. Висловлюйте своє невдоволення в коректній формі.

З 1 по 7 січня та з 9 жовтня по 1 листопада Венера в Скорпіоні. Володіна радить у цей час контролювати свої емоції. З 21 квітня по 15 травня Венера в Овні, тому не робіть поспішних висновків про нових знайомих і не кидайтеся з головою в нові відносини. З 21 серпня по 14 вересня Венера в Діві. У ці дні астролог радить уникати цинізму і матеріального підходу у відносинах.

Нагадаємо, що провокує невдачі в житті кожного знака Зодіаку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", куди поїхати на Різдво 2019.

Також Знай.uа" писав про те, що стало відомо, за чиїми законами моди живуть жінки у всьому світі.