Зірка популярного різдвяного фільму "Сам удома" Маколей Калкін оголосив, що змінить своє ім'я.

Таку обіцянку він дав щанувальникам після того, як провів на своєму сайт відповідне онлайн-голосування. 38-річний актор не перейменується на "Кевін Маккалістер", як можна було би подумати, пише Entertainment Weekly.

"...Моє нове друге ім'я обрано. Ви проголосували, і переможець очевидний. У 2019-му моє нове офіційне ім'я буде Маколей Маколей Калкін Калкін", - написав актор.

Про зімну свого другого імені Калкін повідомив своїм шанувальникам минулого місяця. За його словами, те, що нині вказано в його паспорті - Маколей Карсон Калкін - настільки "тупо", що він його постійно забуває.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також користувачі соцмережі Маколеєві запропонували купу варіантів, але "Маколей Калкін" набрав найбільше голосів, понад 60 тисяч.

Нагадаємо, Маколей був настільки близький з Джексоном, що навіть став хрещеним батьком його дочки Періс. Він до цих пір підтримує тісний зв'язок з нею. Актор зазначив, що Джексон був як дитина, і тому так добре контактував з дітьми.

Раніше Знай.ua писав, що головний герой всесвітньо відомого різдвяного фільму "Один вдома" 38-річний Маколей Калкін перезнявся для реклами Google.

Компанія створила ремейк на фільм, щоб рекламувати свій сервіс Assistant. У відео використали відомі сцени з фільму "Один вдома".

Також Знай.ua писав про те, як вибрати ялинку на Новий рік.