В новорічну ніч прийнято навіть образ підбирати залежно від символу наступающего року. Одяг повинна задовольнити вимоги Жовтої Свині, але і гармоніювати з власним знаком Зодіаку за східним гороскопом.

Щур

2019 рік для вас буде благополучним, може лише трохи сумбурним. В якості додаткового захисту від неприємностей вибирайте для наряду в новорічну ніч біле плаття з чорними, зеленими, бежевими і коричневими аксесуарами і вставками.

Бик і Тигр

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

У новорічну ніч не бійтеся експериментувати з яскравими образами і такими ж аксесуарами. Особливу перевагу варто віддати рожевим, зеленим і бежевих відтінків, які будуть прекрасно гармоніювати з золотом і сріблом.

Кролик

Обов'язковими квітами в одязі для них є червоний, фіолетовий або оранжевий. Ці відтінки будуть сприяти їх фінансової удачі протягом року.

Дракон і змія

Цих знаків чекає важливий вибір – фінанси, або емоції. В одязі варто звернути увагу на всі відтінки червоного, а також пурпуровий, бузковий та рожевий кольори.

Кінь

Важливо вибирати одяг для новорічної ночі тих відтінків, які допоможуть їм захищатися від неприємностей. Чудово підійдуть відтінки зеленого, бежевого, а також бірюзовий колір. Поєднувати їх краще всього з золотими або платиновими аксесуарами.

Коза і Мавпа

Ці знаки в 2019 році будуть шукати свою любов. Їм потрібно бути максимально яскравими. На тлі строкатого натовпу чудово виділитися їм допоможе комбінація білого і чорного. Або білого з темно-синім.

Півень

Цей знак також постарається в 2019 році знайти свою любов, але потрапляти буде виключно в мережі ревнощів. Знизити ризик таких подій у майбутньому варто за допомогою новорічного образу в рожевих, золотистих або сріблястих кольорах. Варто звернути увагу на моделі класичного крою та оксамиту.

Собака і Свиня

В 2019 році на ці знаки можуть звалитися проблеми зі здоров'ям. Уникнути цього допоможе одяг з поєднаннями темного золота, фіолетового і сріблястого.

Нагадаємо, астрологи назвали вічно молоді знаки Зодіаку: доведено на прикладі зірок. Ці знаки Зодіаку з роками стають тільки краще.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи розкрили всі секрети Козерогів: дисципліна, сарказм і не тільки. Астрологи розповіли про секрети Козерогів.

Знай. ua писав про гороскоп від Павла Глоби: передбачення на 2019 для всіх знаків Зодіаку. Рік буде вдалим для багатьох представників зодіакального спектру.