12 зіркових представників зможуть для себе з'ясувати, до чого призведуть стосунки - до доленосних випробувань або до купівлі весільних обручок. Читайте любовний гороскоп на 2019 рік від Знай.uа.

Овен

Глобальні зміни в новому році не передбачаються. Все, що створювалося з часом, зміцниться, а те, чого не було - не буде. Все відносно і спокійно. Доленосна зустріч поки обходить представників стороною. За цей рік Овни навчаться цінувати стосунки.

Телець

Всі любовні пригоди тільки починаються. Для одиноких Тельців велика ймовірність зустріти свою людину. У важких відносинах краще поставити жирну крапку. Щиро висловлюйте свої почуття, прислухайтеся до інтуїції!

Близнюки

Цей рік буде наповнений новими емоціями, які подарує імпозантний партнер. Хоча всі ці події не можуть перейти у щось серйозне. Протилежна стать зацікавиться Близнюками, і навіть запропонує зв'язати себе узами шлюбу, але не варто поспішати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рак

Любовні переживання Ракам не загрожують ні з якого боку. Всі сили кинуть на побудову кар'єри, захоплення або навчання. У сімейних представників все почне просуватися своєю чергою, тому жодних непередбачуваних сюрпризів не передбачається.

Лев

Цей рік винагородить Левів за всі страждання і переживання. Доля пошле ту людину, яка переверне всі уявлення про кохання. Укласти шлюб можна зі знаком, який наділений спокійним характером. І не ставте перед партнером завищених вимог.

Діва

Незважаючи на постійну думку оточуючих, Дівам настав час навчитися мислити незалежно. Як тільки вони позбудуться від перфекціонізму, у них з'явиться шанс налагодити своє особисте життя. Доля пошле людину з минулого, з яким можна побудувати справжнє.

Терези

Настав час нічого не чекати, а розслабитися і плисти за течією. Не потрібно нічого контролювати, значно мудріше пожинати свої плоди. Починається час змін та нових відносин. Багато представників знаку звернуть увагу на романтичну персону.

Скорпіон

Потужна енергетика Скорпіонів часто спрямовується не в те русло. Вони намагаються придушити партнера, нав'язати свою думку і контролювати кожен його крок. Це призводить до конфліктів. Для повного щастя представникам цього знаку слід навчитися бути терплячішим до свого партнера.

Стрілець

В любовному фронті у Стрільців намічаються бурхливі зміни, і їх слід очікувати у весняний період. В їх планах буде зупинитися і почати будувати серйозні стосунки. Стабільні прихильності допоможуть поставити крапку представникам у виснажливих зв'язках.

Козеріг

В році Жовтої Свині життя Козерогів почне налагоджуватися за умови, що вони знайдуть час для відпочинку. Тільки відчувши на власній шкурі справжній комфорт, представники знаку зможуть придушити свої старі звички. Не чіпляйтеся за вільні стосунки.

Водолій

Ніякі кардинальні зрушення і зміни у цьому році для Водоліїв не передбачаються. І все це завдяки тому, що часто представники знака не можуть розділити мрію з реальністю. Їм важко довіритися. Але змінити весь цей настрій допоможуть земні знаки.

Риби

У новому році на Риб чекає грандіозний успіх. Старі відносини вийде швидко викорінити, а нові - почати. Не буде чергових скандалів. Зародження нових почуттів ознаменується переїздом на інше місце. Звичне коло спілкування зміниться.