Популярний український співак Олег Винник поділився своїми неймовірними новорічними історіями.

Одного разу співакові довелося героїчно рятувати кохану, в яку полетіла ракета. Про це він розповів для сайту "Сегодня".

"У мене була казусна історія під Новий рік і навіть не одна! Одного разу застряг в ліфті, прямо як у фільмах показують: буквально без п'яти дванадцять двері відчинилися, і я встиг зустріти Новий рік за святковим столом. Ще був випадок, коли ми запускали феєрверк, а піротехнічна ракета впала і полетіла в спину моєї дівчини. Усі навколо розгубилися, думали, вибухне. А я, як супергерой, накрив цю ракету кашеміровим пальто і шарфом. Шарф звичайно прогорів, але ніхто не постраждав", - похвалився співак.

Також Олег Винник розповів про свої найважливіші досягнення протягом 2018 року. За словами співака, головного досягнення у його житті поки що не було.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Напевно, воно ще буде, якщо дасть Бог. Найважливіше - щоб я зміг донести до людських сердець якомога більше любові, щастя і миру. Можна довго перераховувати нагороди, яких в цьому році було чимало, але набагато важливіше просто залишатися людиною, бути тим Олегом Винником, якого дізналися і полюбили люди", - додав співак.

Нагадаємо, співакові і секс-символу Олегу Віннику не вдалося зробити фотографію з сонечком на своїй долоньці.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий співак Олег Винник похвалився на своїй сторінці в Instagram величезним подарунком від шанувальників. Зараз вже відомо, що віддані фанати співака подарували йому величезний букет червоних троянд.

Також Знай.ua писав, український певец Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року.