Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в яскраво-помаранчевому купальнику бікіні, який ледь прикриває інтимні місця. Волосся дівчини розпущене і спадає на плечі, а на її очах сонцезахисні окуляри. На одному з фото Настя стоїть спиною до камери, демонструючи величезний зад, а на другому – повернулася до камери передом, показуючи великі силіконові груди.

Квітко не підписала свою фотографію, але геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в американському Маямі, що в штаті Флорида. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Чудова і красива", "Люблю твої вигини, крихітко, вони прекрасні", "Дуже гарно, чудово. Ідеальне тіло, сексі, дуже гарно", "Дуже чудово, я сходжу з розуму по тобі", "Ви виглядаєте досить жарко", "Дуже мила фотографія з тобою, люба. Завжди посміхайся, дорога", "Я люблю цю дупу", "Сексуальна дупа", "Так гарно", "Ти прекрасна", "Виглядає супер, гаряче і дуже сексуально в цьому чудовому бікіні", "Силіконове тіло", "Дуже поганий фотошоп на животі. Але все одно Ви дуже красива і сексуальна", - пишуть в коментарях до фото Квітко.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.