Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в блакитному купальнику, поверх якого одягла щось на зразок комбінезона сітчастої структури. Враховуючи габарити моделі, сітка її вбрання сильно обтягла її сідниці, що нагадало шанувальникам ковбасу в сітці.

Квітко сидить на лавочці, повернувшись до камери спиною і випнувши величезний зад. Волосся дівчини розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі сонцезахисні окуляри. Настя задерла одну руку, ніби поправляючи волосся. У підписі до фотографії Квітко рекламує бренд, у вбранні якого вона сфотографована. На цьому знімку не зрозуміло, де він був зроблений, але геолокація на фотографіях, які вона викладала напередодні, свідчить про те, що вони були зроблені в американському Маямі, що в штаті Флорида.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом. "Анастасія дуже жіночна і унікальна", "Дуже красива", "Попа, як ковбаса", "Принцеса", "Красуня", "Я люблю тебе, дитинко", "Спасибі за те, що поділилися моментами свого життя", "Прекрасна", "Дуже приваблива і симпатична", "Ти мені подобаєшся", - пишуть захоплені шанувальники Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.