33-річного жителя міста Тайбе, розташованого на острові Тайвань, оштрафували за доволі незвичайний вчинок. Він відправив свого шотландського капловухе котика поштою в картонній коробці. Співробітники відділення були шоковані, коли виявили тварину в ящику.

Чоловік повідомив, що деякий час тому взяв кота в притулку. Він вирішив, відправити його назад, адже усвідомив, що у нього немає часу на догляд за твариною. Чому він вирішив зробити це саме таким способом – невідомо. Мабуть, щоб не тратити свій час на поїзд в притулок.

Він не врахував, що на Тайвані дуже строго з подібними вчинками. Тут стежать за тим, як власники звертаються зі своїми вихованцями. У країні діє спеціальна система штрафів, мета якої – посилити контроль щодо поводження з тваринами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Міський інспекційний центр, який спеціалізується на охороні тварин та охорони здоров'я, визнав чоловіка винним. Він порушив тайванський закон про захист тварин.

Експерти також виявили, що тварина не було вакциновано від сказу. Тому власникові вихованця виписали штраф за порушення Положення про профілактику інфекційних хвороб тварин.

Тепер чоловік має сплатити штраф у розмірі 60 тисяч новозеландських доларів, що становить приблизно 2 тисячі американських доларів.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: кіт-мандрівник проїхав у коробці півкраїни. Господиня випадково відправила його поштою. Він заліз у ящик, поки господиня пакувала посилки. Кур'єри виявили незвичайну коробку і зв'язалися зі спеціальними службами. Котика повернули додому

Читайте також: на одному з пляжів з'явився незвичайний гість. До відпочиваючих приєднався морський слон, який із задоволенням ніжився на сонечку. Ці тварини в даній місцевості - велика рідкість

Нагадаємо: відважні суперники вирішили поборотися за вподобану іграшку. Кумедна битва собаки і папуги підірвала мережу. Користувачі в захваті. Кожен з противників виявився неймовірно упертим