Представники деяких знаків Зодіаку готові близько до серця приймати навіть найменші дрібниці.

Кого зірки наділили такою вдачею розповіли астрологи, передає Joinfo.ua.

Тельці

Життя присвячують тому, щоб справляти враження спокійних, упевнених і цілеспрямованих особистостей. Коло спілкування підбирають, щоб їх нічого не дратувало. І роботу, і навіть партнера вибирають саме за цією ознакою. Чим активніше Телець намагається обходити болючі теми, тим сильніше він зривається, якщо ці теми все ж спливають в розмові. Далі про респектабельність, впевненість і самоконтроль не йдеться, починається банальна істерика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Стрільці

Ненавидять конфліктні ситуації. Їм простіше викинути людину зі свого життя, ніж пояснювати, чому той не правий. Проте ця універсальна тактика може давати збій. Деяких людей Стрільці при всьому своєму бажанні не можуть позбутися, тому змушені прислухатися до всього, що вони говорять. І хоча Стрілець робить вигляд, що його це анітрохи не зачіпає, в спілкуванні з іншими друзями він починає скаржитися. Самозабутньо, істерично, постійно і безперервно. Деяких дивує така поведінка оптимістичних і веселих Стрільців, але більшість розуміє, що це - нормальна реакція на ситуацію, яку ніяк не виходить змінити. Так що Стрільці - дуже ранимі істоти.

Риби

Образити їх надзвичайно легко. Настільки, що ніколи не здогадаєшся, який саме ваш вчинок буде розцінений абсолютно не так, як передбачалося. Більш того - Риб може довести до істерики абсолютно незнайома людина з мережі, яка безсторонньо прокоментувала якусь роботу Риб. На жаль, цей знак Зодіаку не переносить критики, навіть об'єктивної. Він вважає, що будь-яке зауваження з приводу якості виконаної роботи - "наполеглива рекомендація кинути цей вид діяльності і не доторкатися до нього своїми кривими руками".

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку не мають ні заборонених тем, ні людей, до яких особливе ставлення, ні страху критики. Близнюки стають надмірно вразливими абсолютно спонтанно. Місяць все було нормально, а потім - будь-яке критичне зауваження може викликати істерику. Тому як цей знак відрізняється мінливістю і непередбачуваністю. Його друзі і партнери змушені підлаштовуватися під раптові зміни характеру Близнюків.

Нагадаємо, плекають свої образи, як дітей: топ-5 злопам'ятних знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп особливих щасливців: астрологи сказали, кому найбільше пощастить у 2019. Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік.

Знай. ua писав, що свобода понад усе: топ незалежних жінок за знаком Зодіаку.