Арктичне повітря з півночі Канади приніс холоду на північний схід США.

Температура повітря в районі, де розташовується Ніагарський водоспад, опустилася до -25°C, і падіння води практично зупинилося, але дві країни тепер з'єднані "крижаним мостом".

Як кажуть метеорологи, потепління чекати не варто ще більше двох тижнів. Однак, туристам все одно: вони тепер мають шанс сфотографувати ефектне диво природи і побачити водоспад з іншого боку, не такий, як на листівках.

Повністю комплекс водоспадів на річці Ніагара замерзає не часто, але навіть частково зупинившись через крижаних наростів, він вражає своєю красою. Оглушливий шум падіння води затих, крижини з шурхотом і тріском рухаються за течією, зимові пейзажі застилає пелена пара і бризок, а всі огородження покриваються білою бахромою інею – справжня зимова казка.

Нагадаємо, Колумбієць перетворюється в трансформера на дорогах. Він влаштовує перфоманс, щоб заробити на життя

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Луїс Рене Крус – житель Колумбії, який присвятив своє життя мистецтву. Його діяльність досить незвичайна. Завдяки їй його почали називати Людина-трансформер. Щоранку чоловік виходить на дорогу, щоб розважати водіїв, які застрягли в пробці. Робить він це неймовірно оригінально. Луїс одягає саморобний картонний костюм і виходить в ньому на головну вулицю колумбійської столиці – Боготи.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Художниця показала реальне життя мам в кумедних малюнках. Кожна впізнала себе

алантливая художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, б підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей. Доньці Мирославі - два з половиною рочки, а малюкові Юре - 11 місяців.

Справлятися з тягарем материнства їй допомагає коханий чоловік і відмінне почуття гумору, яким вона із задоволенням ділиться з оточуючими на своїй сторінці в мережі Instagram. Серію ілюстрацій мила дівчина публікує під хештегом #мамскиеисториивкартинках.

Також Знай.ua" писав про те, що Легенду тенісу не пустили в роздягальню без бейджика. Судячи з усього, охоронець просто його не впізнав