25-річна дівчина на ім'я Ребекка Пісгуд раптово знепритомніла. Вона прокинулася і побачила на своєму тілі сильні опіки. Вона втратила свідомість біля батареї, яка пошкодила її шкіру. Їй довелося пережити 2 серйозні операції.

В юності вона страждала від страшних і непояснених нападів. Після декількох років мук британці нарешті поставили діагноз: епілепсія. Це сталося у 2010 році – дівчині тоді було 16 років. Лікарі прописали їй спеціальний препарат, який контролював судоми. З того часу напади траплялися лише двічі на рік.

Коли дівчині було 22 роки, вона зламала ногу через невдалу прогулянку на коні. Через 6 тижнів Ребекка залишилася одна вдома у своєму рідному містечку Істборн. Тоді на вулиці було холодно, тому опалення працювало на повну потужність. Дівчині стало жарко, вона переодяглася в легку піжаму і відправилася на кухню, щоб попити води. Але щось пішло не так.

Ребекка розповідає про подію:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли я прокинулась, то відчула запаморочення, кімната почала обертатися. Я не встигла нічого зробити і просто впала на підлогу. Наступне, що я пам'ятаю, - те, що я прокинулася через 20 хвилин. Це сталося завдяки моєму братові, який струснув мене і скрикнув моє ім'я".

Дівчина без свідомості впала на підлогу прямо біля радіатора, притулившись до нього сідницями. Харві Пісгуд, її 21-річний брат, знайшов її на підлозі, жахнувся від побаченого і відразу ж викликав швидку.

Прокинувшись, Ребекка відчула сильний біль. Її шкіра ніби горіла. У лікарні їй повідомили, що вона отримала опіки третього ступеня, необхідно зробити пересадку шкіри. Дівчина ще 2 тижні не могла поглянути на опіки – їй було страшно. Ця картинка була жахливою. На щастя, трансплантація виправила ситуацію.

Той випадок змінив життя Ребекки. Вона згадує його як страшний сон. Зараз вона виховує з коханим чоловіком прекрасного сина. Дівчина зізналася, що досі соромиться носити бікіні.

"Знай.uа" вже писав: український Робін Гуд врятував життя маленької дівчинки і вирішив залишитися невідомим

А також: дівчину вкусив павук, і вона зрозуміла, що більше не може бути веганом

Нагадаємо: дівчина вирішила приготувати сніданок і мало не втратила око