Синдром наслідування знаменитостей був як самостійний феномен описаний психологами на початку нашого століття. За даними соціологічних досліджень, зіркам наслідує близько третини населення розвинених країн.

Так мета мами і доньки стати схожою на улюблену зірку перейшла всі межі розумного. Але схоже цим дамам так не здається.

38-річна Джорджіна Кларк підтримує свою 20-річну дочку Кайлу в прагненні стати копією Кеті Прайс — британської телезірки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони повністю копіюють свого кумира — жінки вже зробили собі операції із збільшенню грудей і губ.

Поки всі перевтілення обійшлися на суму 56 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 2 300 000 гривень).

Але ось, що цікаво, для того щоб оплатити дорогі процедури дочка навіть влаштувалася на роботу в стриптиз-клуб.

Зараз Кайла і її мати дуже змінилися, і Джорджина Кларк заявляє, що пишається перевтіленням дочки. Саме такою вона і хоче бачити свою дочку і, втім, себе саму теж. І мати не бентежить місце роботи дочки.

"Мені пощастило, що у мене така дочка, як Кайла, адже вона оплачує мої операції. Разом з нею ми живемо мрією", — говорить Джорджіна.

Проте, жінки і не помітили, як просто зіпсували свою зовнішність, та так, що на Кеті Прайс давно вже не схожі.

У Джорджіни четверо дітей, але лише Кайла захопилася такою кардинальною зміною зовнішності. У 18 років вона вирішила збільшити груди, і мати її підтримала.

Незабаром вони разом захопилися пластикою, перманентним макіяжем, нарощуванням волосся. Вони разом планують зробити пластику сідниць і навіть дизайн вагіни — щоб все було в точності, як у Кеті Прайс.

Наслідування знаменитостям зазвичай призводить до негативних наслідків. Сюди можна віднести анорексію, депресію, звернення до пластичної хірургії, відмову від відповідальності за своє життя, втрату індивідуальності та інші проблеми.

Нагадаємо, дівчина витратила майже 300 тисяч гривень, щоб перетворитися на ляльку. Щоранку Кріста Мэджика з Кента (Великобританія) витрачає дві години на нанесення макіяжу, щоб створити солодкий образ Лоліти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 24-річна Селіна Чентино з Цюріха, зробила пластичних операцій на 50 тисяч доларів. Причиною стала цькування, яке вона пережила в шкільні роки.

Також "Знай.uа" писав, 29-річна Мартіна Біг прославилася на всю Європу три роки тому, коли перетворила себе в живу Барбі з вісімнадцятим розміром грудей. Але і цього їй здалося мало. Мартіна придумала новий трюк: вона вирішила стати чорношкірою.