Таємничою історією поділився користувач Reddit під ніком TramStopDan. Хлопець випадково знайшов у сміттєвому контейнері таємничу дерев'яну коробку ручної роботи.

Розмір, так званої, старовинної схованки 73 на 96 см. Від неї пахло підвалом і вогкістю. На перший погляд коробка здавалася звичайною: петлі, пара замків і ручка.

Але все змінилося, коли хлопець відкрив коробку. У ній виявилися папери. Багато паперів, з дивними кресленнями і малюнками. Більшість сторінок розміром 50 на 76 см. Це і щоденникові записи про літаючі тарілки, які відвідали нашу планету з кінця 1960-х по 1980 років, і величезна стопка малюнків істот, схожих на біблійних.

Все це було досить дивним, і коробка отримала назву "Коробка божевільного".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У ній були ескізи НЛО і істоти з чотирма головами, можливо з біблійної книги Єзекіїля, а також істоти з крилами. Були малюнки, в яких змішалася релігія і інопланетяни.

Але вміст коробки не обмежується інопланетянами. Також користувач знайшов непатентовані креслення залізничних коліс і намальовані від руки карти Землі кінця 1930-х років, на яких в центрі були отвори.

Коли ці нариси, листи і картки були показані на Reddit, користувачі відразу почали задавати безліч питань.

Чому всі ці папери були поміщені в коробку і кинуті в сміттєвий ящик? Став художник свідком ще одного виміру? Можливо йому вдалося побувати в паралельному вимірі або на іншій планеті? Може бути, це все маячня ненормального? Можливо це стара коробка божевільного, родичі якого викинули його речі, коли той помер? А може бути, все це обман, щоб людям було про що поговорити?

"Деякі сторінки порожні. Текст на плакаті з поправками. Я відчуваю, що повинен прокоментувати зміст, але зовсім не знаю, що можна сказати про це".

Красиво намальована періодична система елементів.

"Технічні креслення. Це, безумовно, найцікавіше для мене. Схоже на заявку на патент, дуже великий і дуже докладний".

"Інше технічні креслення. І зовсім не божевільні".

"Карта маршрутів авіаліній".

"Всі вони мають отвір в середині, можливо, їх накладали на щось інше".

"Особисті речі. Лист, в якому я нічого не розумію. Можливо, лист на датському або будь-якій іншій мові".

"Ключ! Можливо, це лист учасника Другої світової війни".

"Початок божевілля. Тепер все стає трохи дивним. Здається, художник побачив щось в місті Тампа (штат Флорида) у 1977 році, що повністю змінило його".

"Це схоже на ранній начерк події".

"Так виглядали деякі істоти".

"Очевидне змішання релігії і чогось неземного".

"Пояснення наступного слайда".

"Очевидно, що художник використовує свої технічні навички, щоб спробувати показати побачене".

Нагадаємо, американські блогери знайшли секретну кімнату, розташовану в покинутому кемпінгу, яка їх сильно схвилювала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", уфологи виявили НЛО біля Сонця.

Також "Знай.uа" писав, на Місяці помітили невідомих істот.