Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

У Росії заборонили інтернет

Держдума РФ 12 лютого прийняла законопроект про повну ізоляцію інтернету в країні. Згідно з документом, влада зможе швидко відключати доступ до ресурсів, сервери яких розташовані за межами РФ, і зачищати інформаційний простір всередині країни. Тепер Роскомандзор зможе самостійно блокувати сайти.

Поки невідомо, як будуть реалізовувати даний законопроект. Користувачі мережі сприйняли цю новину дуже тривожно, і бояться, що Росія поступово перетворюється на Північну Корею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дивні вбрання на "Греммі-2019"

На премії "Греммі", як завжди, з'явилося багато зірок у провальних вбраннях, але найбільше відзначилася Кеті Перрі. Співачка пройшлася по червоній доріжці в пишній рожевій сукні від Balmain, яка породила сотні мемів.

Кеті Перрі порівнялися з тортом, цукровою ватою, кеглями і навіть... шаурмою.


Користувачі посміялися над Кайлі Дженнер, яка з'явилася у вбранні, що нагадує про гламурну Сніжну людині.

А Карді Бі у не менш оригінальній сукні порівняли зі злодійкою Урсулою з мультфільму "Русалонька"