Youtube-канал програми повідомляє, що заповітна табличка дісталася лише одному магазину.

MASTER ZOO на проспекті Алекснандра Поля

Тварини в магазині досить доглянуті і вмираючими не виглядають. Магазин має всі необхідні документи та веде облік температури в приміщенні. Цього не роблять навіть деякі супермаркети. Ірина Хоменко сказала, що на всіх товарах є термін придатності. Але на полицях магазинів, на жаль, є бруд. Саме пил і завадив отримати магазину табличку.

СУПЕРМАРКЕТ «НАШ КРАЙ» на вулиці Академіка Янгеля

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На складі магазину був помічений бруд. Крім цього в магазині зберігатися просроченая продукція, її зберігають прямо в коридорах. Схолодильниками в магазині така ж біда. Температура там вище норми. Деякі з них включиись тільки тоді, коли почалася перевірка. У них зберігалося молоко і м'ясо. Хоменко наголосила, що не робила покупки в цьому магазині. До того ж, як виявилося, в магазині працюють підприємці під брендом великої мережі.

ГАСТРОНОМ «ДРУЖБА» на проспекті Пушкіна

Ірина Хоменко повідомила, що продавці вели себе зовсім не по-дружньому. На складі бруд і безлад. У торговому залі є прострочені прдукты. Консервація в магазині продається нелегально. Така висока температура повітря, що шоколад плавиться не тільки в залі, але і в холодильнику. На підлозі заважають дроти, які навіть не намагаються приховати. Звичайно ж табличку магазин не отримав.

Нагадаємо, що Ревізор, що танцює, Микола Тищенко йде з екранів Тищенка глядачі пам'ятають і за участю у шоу "Танці з зірками".Тищенка глядачі пам'ятають і за участю у шоу "Танці з зірками", після якого Зеленський жартома називав його "Альфа-танцівником".

Нещодавно "Знай.ua" писав, Ревізори з 1 січня почнуть кошмарити бізнес із новою силою Підприємці отримали попередження.

Також "Знай.ua" повідомляв, "Про любов": головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію Скандальна телеведуча опублікувала нове фото.Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.