Про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Терехов. Він повідомив, що до приїзду нових мешканців міського звіринця планується закінчити будівництво Будинку мавп і прелегающей території.

Віце-мер зазначив, що в новому Будинку мавп буде жити пара з французької зоопарку – 28-річна самка і 12-річний самець, і 2 самки 8 і 9 років з Будапешта і Цюріха.

Варто відзначити, що середня тривалість життя орангутангів близько 30 років, але в неволі, на удевление, цей показник збільшується. Рекорд встановила мешканка зоопарку з Австралії. Її приспали в 2018 році, коли їй було цілих 62 роки.

Нагадаємо, що ви повинні це побачити: в мережі показали неймовірне тюльпанове поле, створене українцем.Тюльпанове поле розквітло на Буковині. Півсотні сортів в селі Мамаївцях вирощує місцевий квітникар. Олександр Стратійчук розводить тюльпани вже 13 років, з тих пір, як повернувся з Голландії, де був на заробітках. Ось уже десять років чоловік орендує поля і висаджує на них весняні тюльпани. На гектарі землі в цьому році висадили понад 50 сортів. Є й новинки з Голландії, такі як "Кінгс оф найт" і "Преті вумен".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що ми звикли бачити їх милими і пухнастими: фотопідбірка незвичайних тварин, яких природа обділила.Випадання волосся, пір'я або вовни називається алопеція. Вона може мати безліч різних причин, таких як природні процеси в орагнизме (сезонність або старість), біологічні дисфункції (дисбаланс вітамінів і мінералів), гинетические мутації і різні захворювання. Деякі породи лисих тварин були виведені людиною.

"Знай.uа" повідомляв, що прибульці поруч з нами: в існування цих тварин неможливо повірити.На нашій дивовижній планеті налічується 1,6 мільйона видів тварин. І це число досить неточне: жоден зоолог не зможе відповісти на це питання. Щороку вчені знаходять унікальні організми, які раніше не були відомі. А що таїться в глибинах океану, залишається тільки здогадуватися і уявляти. Однак цих тварин ніхто не вигадав, вони дійсно існують.