Мисливці на інопланетян уважно вивчили знімки, зроблені марсоходом "Оппортьюніті".

На одному зі знімків конспірологи помітили темний об'єкт біля схилу одного з кратерів Марса, пише Daily Star.

"Теоретики" вважають, що це частина людської статуї та вказують на передбачувану руку, громіздкі груди і два "фрагмента" ніг.

Фрагменти людської статуї, за версією конспірологів

Конспірологи вважають, що на Марсі, здається, стільки аномальних каменів, що в якийсь момент доводиться визнати, що іноді проста скала — це древній артефакт.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Змовники" вважають, що на об'єкті можна помітити голову, яка спохожа на єгипетську. Інші вважають, що незрозумілий об'єкт може бути навіть трупом.

Слід відзначити, раніше в цьому місяці на Червоній планеті була виявлена стародавня система озер.

Все більше фактів свідчать про те, що колись Червона планета була покрита водою, над і під землею, створюючи гарні умови для вжиття.

Вода була б ключем до процвітання прибульців, тому вчені намагалися вистежити її на планеті.

Сьогодні поверхня Червоної планети в основному суха і безплідна, але інформація, зібрана в ході місії Європейського космічного агентства "Марс-Експрес", показує, що так було не завжди.

Вчені кажуть, що вони виявили підземний водний комплекс, який раніше був спрогнозований за допомогою комп'ютерних моделей.

Сліди стародавньої цивілізації на Бенну

Поки одні конспірологи міркують про скульптури на Червоній планеті, інші — про таємничих об'єктах на Бенну.

Зокрема, прихильники теорії змов запропонували свою версію, чому "апокаліптичний астероїд" Бенну так сильно зацікавив вчених NASA.

Конспірологи вважають, що Національне управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору виявило там сліди стародавньої цивілізації.

Нагадаємо, апарат NASA OSIRIS-REx передав на Землю нові знімки астероїда Бенну.

Як повідомляв портал "Знай.uа" над Берінговим морем стався другий за потужністю за останні 30 років вибух метеорита.

Також "Знай.uа" писав, що станеться з нашою планетою через 250 мільйонів років.