Мати двох дітей з Ньюкасла, Великобританія, на ім'я Дебра Деметріу розповіла журналістам про те, що стала жертвою паранормального "домагання". Як запевняє жінка, привид сфотографував, її сплячою у ліжку, витягнувши мобільний з-під подушки.

Дебра наполягає, що знаходилася вдома одна, а двері у кімнату були закриті на ключ. Про це повідомляє The Mirror.

Так відомо, що загадкову фотографію жінка виявила, коли переглядала галерею на своєму телефоні. За її словами, це не було "селфі". Судячи зі знімку, вона тримала руки під покривалом.

Вона каже, що її телефон Samsung S7 перебував у неї під подушкою, коли вона лягала спати, і все ще був у неї під подушкою, коли вона прокинулася через кілька годин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знімок, зроблений примарою.

Дебра каже, що її старший син пішов на роботу за 45 хвилин до того, як була зроблена ця фотографія. Друга дитина перебувала з батьком.

"Я абсолютно впевнена, що в будинку нікого не було", — підкреслила вона.

Ще більш загадковим було те, що її будинок залишався замкненим і не мав ознак злому.

До того ж жінка каже, що її очі були напіввідкриті і якби в кімнаті знаходилася жива людина вона б точно про це знала.

Інтернет-користувачі радять жінці звернутися в поліцію, але вона відмовилася і висловила надію, що оприлюднення цього знімка дозволить їй з часом знайти відповіді на її питання.

Пізніше ясновидиця розповіла їй, що на фотографіях з останнього дня народження її сина були присутні привиди померлих членів родини. Як говорить екстрасенс, духи намагаються привернути нашу увагу. Це міг бути дух того, хто помер в минулому році.

Але Дебра сказала, що, хоча вона втратила обох батьків, ні одна смерть не була недавньою.

Нагадаємо, на камеру зняли потойбічну сутність. Ця сутність вразила американця і чоловік шкодує, що камера не змогла передати всіх тонкощів картинки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати тужила за загиблим сином 2 роки, поки його дух не з'явився в гості.

Також "Знай.uа" писав, хлопець зафіксував дивну аномалію. У нього вдома по веранді самостійно почав пересуватися стільчик. Цю подію кілька днів тому потрапила на камеру спостереження.