Уже цієї неділі світ побачить першу серію заключного сезону масштабної фентезі-телесаги "Гра престолів".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що культовий серіал стартував 17 квітня 2011 року і за 8 років набув світового визнання та багатомільйонної армії прихильників.

Проте вже через шість тижнів все це закінчиться.

постер

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Суперсекретні зйомки

Восьмий сезон культового телешоу знімали в умовах безпрецедентної секретності. Для боротьби з мисливцями на спойлери автори серіалу застосовували будь-які доступні заходи, навіть так званого "вбивцю дронів".

Цей пристрій виводить з ладу безпілотні літальні апарати, за допомогою яких любителі серіалу могли спостерігати за зйомками. Крім того, акторам доводилося зніматися в зайвих сценах, щоб збити з пантелику папараці, що засіли у кущах.

Крім того професійним критикам і рецензентам довелося чекати прем'єри разом з іншими фанатами саги. Щоб уникнути витоків сюжету канал HBO знову прийняв рішення не розсилати фахівцям файли з новими епізодами до офіційної прем'єри 14 квітня.

Втім, деякі актори вже встигли поділитися деталями сюжету зі своїми близькими. Так, Кіт Герінґтон, який грає в шоу Джона Сноу, зізнався своїй дружині, актрисі Роуз Леслі, яка також зіграла в сазі.

Битва за Вінтерфелл буде програна і багато героїв не доживуть до кінця шоу

Втім, один великий спойлер автори серіалу все ж розкрили самостійно. Сталося це 2 квітня, коли були опубліковані відразу три коротких тизер-трейлера: "Виживання", "Разом" і, в першу чергу, "Наслідки". Саме в ньому був показаний зруйнований і спорожнілий родовий замок Хранителів Півночі.

Нагадаємо, днями зірки популярного серіалу "Гра престолів", восьмий сезон якого стартує вже з 14 квітні, повністю поринули в світ українського кіно. Вся справа у тому, що український журнал про кіноіндустрію GLcinema, на обкладинці якого зображена нагорода національної кінопремії "Золота Дзиґа", потрапив в руки голлівудських зірок.

Як повідомляв "Знай.ua", в Австралії створили імпровізоване поховання всіх загиблих персонажів "Гри престолів". У сіднейському парку Століття відкрилося кладовище, саме існування якого є спойлером для всіх, хто не дивився серіал.

Також "Знай.ua" писав, що 32-річна зірка "Гри престолів" одружився на актрисі Роуз Леслі і після участі в головному проекті свого життя, Кіт сподівається завести повноцінну сім'ю.

Порошенко в агонії, а Зеленський проводить неймовірну кампанію - Чаплига