Китаянка на ім'я Ван вирішила купити собі цуценя породи "шпіц", але виявилося, що їй доведеться виховати зовсім іншу тварину. Про це передає Clutch.

Мешканка Китаю одного разу вирішила завести собі невелику собаку породи шпіц і відправилась за нею до зоомагазину. Ціна вихованця її приємно здивувала - всього 200 доларів. Пані Ван не помітила ніякого підступу у "шпіці" і поспішила забрати його додому.

Перший час китаянка спокійно жила зі своїм "щеням": він харчувався кормом для собак, курячими грудками і свіжими фруктами. Однак, як тільки "шпіцу" виповнилося три місяці, він навідріз відмовився від собачого корму. До того ж, він так і не почав гавкати.

У "собаки" з'явилися й інші нехарактерні для шпіців деталі зовнішності: у неї відросло дуже густе хутро і довгий, пухнастий хвіст. Пані Ван тільки раділа, думаючи, що їй дістався унікальний вихованець.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поворотним моментом стало те, що інші собаки почали сильно боятися домашнього улюбленця пані Ван. На вулиці до китаянки почали підходити стурбовані люди, які просили її перевірити, що у неї за тварина.

Коли пані Ван вирушила у зоопарк, щоб з'ясувати, кого вона виховує, їй сказали, що у неї не шпіц, а... песець.

Китаянка дуже здивувалася, і спочатку залишила тварину вдома, адже вона дуже звикла і прив'язалася до нього. Однак, із часом вона все ж віддала улюбленця в зоопарк, де про нього будуть краще піклуватися і створять правильні умови для життя.

Нагадаємо, американські вчені провели дослідження присвячене здібності собак понюхати страшне смертельне захворювання. Фахівці розповіли, що собаки можуть з великою точністю "діагностувати" рак легенів.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені з'ясували, як виглядав древній пес завдяки знайденому черепу і 3D-друку.

Також Знай.uа писав, у мережі показали потішний відеоролик, на якому собака і кішка разом "співпрацюють" заради полювання. Зараз вже відомо, що тварини об'єдналися для того, щоб загнати білку.