Нещодавно жителі Румунії бачили величезне істота-циклоп. Конспірологи заявили, що даний факт може служити доказом того, що Ванга не помилялася у своїх пророцтвах і на Землі вже з'явилися люди-мутанти.

Гуманоидного монстра побачили в румунському зоопарку. Деякі прихильники альтернативних теорій вважають, що планету можуть таким чином атакувати посланці загадкової небезпечної планети Нібіру.

Згідно прогнозам болгарської ясновидиці такого роду мутанти поступово замінять людство. За останній час це не єдине послання провісниці, яке збулося.

Так, відповідно до одного з пророцтв Америка виявиться ураженою хворобою, яку розроблять в секретних лабораторіях. Захворювання буде змушувати юнаків і дівчат за короткий час перетворюватися у літніх людей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що британські журналісти, спираючись на біблійні пророцтва, прогнозують новий апокаліпсис.

Відомо, що автори статті аргументують свою теорію збільшенням в космосі об'єктів, які потенційно можуть зіткнутися з Землею. Конспірологи впевнені, що, незважаючи на постійний контроль за цими об'єктами, існує ймовірність зміни їх орбіт, а це призведе до зіткнення і викличе апокаліпсис. Передумови такого сценарію були виявлені в Біблії, про що стверджує американський євангеліст Підлогу Берлі.

Нагадаємо, 5 тисяч закодованих пророцтв вдалося розшифрувати.

Як повідомляв Знай. ua, масон на передсмертному показав майбутнє.

Знай. ua писав, що в Біблії знайшли точну дату Апокаліпсису.